Druk hier om uw iPhone te selecteren!

Versie 3

Het perfecte hoesje

Introduction Version 3  

Onze nieuwste creatie in samenwerking met bekroond ontwerper Jesper Ståhl. Ons doel voor het maken van het meest precieze, dunne telefoonhoesje ter wereld komt nu, dankzij onze samenwerking met een bekroonde ontwerper en feedback van onze klanten, nóg dichterbij. Dit is het resultaat van passie en een goed ontwerp tot in het laatste detail.

Nudient magneten

Ingebouwde magneten die automatisch aanpassen zorgen ervoor dat de kenmerkende Nudient magneetproducten moeiteloos verwijderd en opnieuw aan je hoesje bevestigd kunnen worden.

Dun, precies gevoel

Ons V3-hoesje sluit perfect aan op je telefoon. De uitsparingen zijn zo precies en tot in het laatste detail ontworpen, dat het voelt alsof je telefoon geen hoesje heeft.

Gladde grip.

Het hoesje bestaat uit drie lagen van met rubber bekleed materiaal voor een verbeterde grip. Comfortabel om vast te houden en glijdt tegelijkertijd gemakkelijk in je zak.

Stevige constructie

Ons nieuwe hoesje heeft een stevigere constructie die alle vier de hoeken en de camera beschermt. De binnenkant heeft een nieuwe, premium suède stof om te voorkomen dat stofdeeltjes je telefoon bekrassen.

Ontworpen door Jesper Ståhl

Het ontwerp van Jesper wordt gekenmerkt door een onderscheidend en helder verhaal, waarbij de focus op gebruikservaring ligt. Een duidelijke Scandinavische eenvoud, maar vaak met een persoonlijke twist en een geweldige uitvoering.

Selecteer je telefoon